Hudpleie er viktig, huden endrer seg med alder, sykdom, stress osv. Gener har også stor betydning. Men er man flink å tilføre fuktighet og næring kan man forebygge og redusere rynker og linjer.

Det er et uttrykk som sier “Aldri så galt at det ikke er godt for noe“ og siden jeg har Vitiligo (mangler pigment), soler jeg meg ikke, men bruker høy solfaktor når jeg er ute, og unngår dermed solskader på huden.

Det hender jeg får kommentarer på at jeg har fin hud, og det er jo hyggelig. Noen lurer også på hvilke produkter jeg bruker.

Jeg har brukt mange forskjellige merker, både billige og dyre. Noen har fungert greit, andre ikke.

De siste 3-4 årene brukt et merke som heter Beauté Pacifique. Jeg bruker Serum Paradoxe, dagkrem, nattkrem og øyekremen i tillegg til fuktmaske og bodylotion.

Og, ikke minst, har jeg endelig fått min mann til å bruke fuktighetskrem, han bruker X-tra dry skin fix etter barbering.

Dette er et dansk merke, og man kan kjøpe det i enkelte hudpleiesalonger, noe jeg anbefaler ved første gangs kjøp for å få riktige produkter for din hudtype, eller som jeg gjør nå, i nettbutikk.

Beauté Pacifique har produkter for både ung og voksen hud, er drøye i bruk og har en overkommelig pris

Beauté Pacifique
Beauté Pacifique