Ferie i Norge

Corona – reise på ferie – er det skummelt? Skal vi bli hjemme – tryggest her? Nei, vi vil ikke la coronaen hindre oss fra vakre opplevelser. Vi tar alle forholdsregler, har nok av både såpe og sprit og holder avstand.

En tur i vårt vakre land. Og vakkert er det, vi trenger ikke reise langt for å oppdage små perler, vakre landskap og en ren og fin natur.

Jeg kjenner at stress, bekymringer og usikkerhet i forhold til coronaen slipper taket, jeg puster dypere, nyter mer, tar inn inntrykkene og kommer i en avslappet og rolig modus.

Så langt har vi vært i Lærdal med en overnatting. Så gikk ferden videre til Florø. Her blir vi i tre netter før vi reiser videre til Selje.

Det er fine veier, litt trafikk men ingen kø. Det går framover, oppover, nedover, langs vann og fjell, inn i lange og ikke så lange tuneller og en liten fergetur ble det også. Ingen kø der heller.

Ta gjerne en titt på bildene mine og følg meg på turen.

Jeg kommer til å skrive litt mer om hver enkelt plass, både overnatting og opplevelser etterhvert.

Det jeg først og fremst ønsker for dere alle, er å be dere ta dere tid, tid til å nyte, til å observere og til å bare være. Finn de små vakre perlene, den fine stien, den flotte steinen der du kanskje kan sitte i ro en stund…..

Pust lange dype pust, helt ned i magen flere ganger om dagen og ta farvel med uro og stress.